п`ятниця , 26 квітня 2024

Засідання методичної комісії

Кожний останній вівторок місяця збирає на засідання членів методичної комісії викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання груп слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів, електрогазозварників та водіїв. Січневе засідання відвідали не лише члени методкомісії, а й представники навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Тернопільській області, а саме: заслужений працівник освіти України, завідувач кабінетом Дзюблюк Валерій Петрович та методист Басарабчук Володимир Трохимович.
Відповідно до плану роботи на засіданні були розглянуті такі питання:
1. Підведення підсумків роботи методичної комісії в першому семестрі 2021-2022 н.р.(доповідач – голова методичної комісії Пастухевич В.М.).
2. Аналіз учнівських досягнень з предметів циклу (доповідач – заступник директора з навчально-виробничої роботи Дика О.Л.).
3. Обговорення та підготовка до затвердження Переліків навчально-виробничих робіт на другий семестр для груп циклу (доповідач – голова методичної комісії Пастухевич В.М.). 4. Різне.
Дякуємо Валерію Петровичу та Володимиру Трохимовичу, а також усім членам методичної комісії за активну участь у засіданні, щире спілкування, обмін корисною інформацією.

11

22

Нагору