Зустріч з військовослужбовцем

6 грудня 2021 року, у день Збройних сил України, відбулася зустріч учнів ІІІ курсу Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. М. Паращука з головним сержантом відділення радіаційно-хімічної і біологічної розвідки Львівської окремої 80 десантно-штурмової бригади Олексієм Ігонькіним.
У ході зустрічі військовослужбовець окреслив учням вимоги до відбору громадян на військову службу за контрактом, порядок її проходження, окремо зупинившись на перспективах.
За його словами, гнучка система соціального захисту військовослужбовців постійно вдосконалюється, а це: гідна заробітна плата, гарантована щорічна відпустка, якісне медичне обслуговування, збалансоване харчування, забезпечення одягом, можливість навчатися у профільних вишах на пільгових умовах та ін.
Олексій Анатолійович ознайомив учнів з переліком вакантних посад, а на підтвердження всього сказаного вручив їм відповідні буклети. Завершився діалог вичерпними відповідями на запитання тих, кого зацікавила військова служба за контрактом.
Такі зустрічі сприяють вихованню самовідданих, свідомих захисників Батьківщини, готових у будь-яких умовах виступити на захист територіальної цілісності і незалежності України.

А1

А2

А3

А4

Нагору