Олімпійський у серцях вогонь!

У рамках святкування Дня фізичної культури і спорту 09 вересня 2021 року в нашому училищі викладачі фізичної культури Котовська Л.Б., Грицишин Л.В., Редьква Б.Б. підготували і провели Олімпійський урок,  який відкрив святкування Олімпійського тижня. Пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості юнацтва та молоді до занять спортом – ось мета цього дійства.

Про історію становлення свята, здобутки українських спортсменів в різних видах спорту та значимість фізичної культури для молодого покоління розповіла керівник фізичного виховання  Котовська Л.Б.

Цікавою розповіддю про музику спорту викладач Редьква Б.Б. обережно привідчинив завісу в світ музики античних Олімійських ігор, які проводилися в грецькій Олімпії з 776 році до н.е. Присутні прослухали різні музичні композиції: від футбольного маршу, написаного Матвієм Блатером у 1938 році, до музики сучасного спорту – гімну Ліги чемпіонів, створеної англійським композитором Тоні Бріттеном у 1992 році «We Are Champions» (укр. «Ми – чемпіони»), пісні британської групи «Queen», яка стала спортивним гімном усім чемпіонам.

Під музику козацького маршу заступник директора з навчальної роботи    Галина Андрусишин привітала учнів з Олімпійським тижнем, побажала  міцного здоров’я, олімпійського довголіття, успіхів у навчанні та праці, спортивних та життєвих перемог.

Захід пройшов на свіжому повітрі у зеленій зоні в атмосфері єднання, високоемоційно, що іще більше згуртувало та поєднало учнів в одну велику дружну спортивну родину.

 

01

02

03

04

Нагору