Світ векторної графіки

Одним з перших умінь, яке набуває людина у своєму житті, інколи ще навіть не навчившись говорити, є вміння малювати. Ми малюємо на папері, на асфальті, на полотні, на дошці. Але останнім часом охочих малювати все більше приваблює комп’ютер. Світ комп’ютерної графіки неосяжний.
3 листопада майстер виробничого навчання Ільба Оксана Петрівна дистанційно провела урок виробничого навчання в групі 31-АО «Адміністратор, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» на тему: «Створення графічних примітивів, елементів дизайну».
Урок було проведено з використанням додатку онлайн конференцій Zoom. На уроці учні працювали з освітніми платформи Kahoot!, Classroom, в яких в ігровій формі розв’язували тести на актуалізацію опорних знань та закріплення матеріалу. Для пояснення теоретичного матеріалу Оксана Петрівна створила компʼютерну презентацію в програмі PowerPoint, для демонстрації роботи в програмі CorelDRAW було створено та змонтовано фільм у програмі VideoPad.
На завершення вступного інструктажу майстер виробничого навчання надала право показу свого екрану учневі Федораку Сергію, який продемонстрував виконання побудови примітивів та дій редагування і форматування, змінював колір, задавав ефекти, створював текстові блоки.
На платформу Classroom учні групи отримали завдання для виконання практичної роботи, опорні конспекти, домашнє завдання.
Присутні на уроці відзначили високий методичний рівень проведення.

1

2

3

4

5

6

Нагору