Не забувайте про найрідніших!

Немає у світі дорожчих та ближчих людей ніж сім’я. Мама, тато, бабуся, дідусь, сестри та брати оточують нас із самого дитинства. Вони стають свідками наших перших успіхів і невдач, завжди підтримують, мотивують на вчинки, вдаються до критики, іронії, але й дають поради та підставляють плече при невдачах чи розчаруваннях. На них можна завжди покластися, вони ніколи не зрадять та не підведуть. Ми зростаємо пліч-о-пліч, ображаємося, переживаємо, долаємо всі негаразди й проблеми, радіємо від щасливих подій у нашому житті. Така близькість з ріднею формує нашу особистість.

З 10 квітня 1998 року весь світ щорічно відзначає Міжнародний день сестер та братів. Цей день почали святкувати в США, його називали «Siblings Day», а потім це розійшлося по всьому світу.

У кожній країні є свої особливості, традиції та обряди святкування цього дня. У деяких країнах дарують квіти, а десь пов’язують стрічку на руку чи дарують хустку. Та в будь-якому місці знають та вшановують цей день.

Тому не забувайте 10 квітня зателефонувати своєму братові або сестрі, поговорити та поділитися своїми радощами й негараздами.
Ніколи не забувайте, що родинні зв’язки – це найцінніше, що в нас є, і ніщо та ніхто не замінить їх.

Бережіть один одного, тримайтеся разом та передавайте ці традиції майбутнім поколінням.

зображення_viber_2020-04-10_11-09-36

Нагору