Свято «День Знань. Версія 1.0»

Цьогоріч святкування Дня Знань у Тернополі перетворили на справжній фестиваль майстер-класів та наук. Організували захід Тернопільська міська рада, Центр наук Тернополя та Молодіжна міська рада.

1 вересня у парку ім. Т.Г.Шевченка кожен навчальний заклад мав свою локацію, презентував себе та проводив захопливі ігри та розваги для відвідувачів. Свято «День Знань. Версія 1.0» зібрало тисячі тернополян. На головній алеї парку навчальні заклади міста представляли свої досягнення, проводили майстер-класи, розважальні та пізнавальні ігри.

Мета проведення заходу – розпочати навчальний рік із заохочення учнів до навчання.
Адміністрація, працівники та учні Тернопільського вищого професійного училища №4 імені М. Паращука взяли активну участь у проведенні «Дня Знань. Версія 1.0.» Поряд з іншими навчальними закладами професійної (професійно-технічної) освіти ми оформили свою виставку-презентацію, провели майстер-класи за професіями, в яких брали участь учні нашого училища та майстри виробничого навчання Чеснович Г.А., Фудаль Л.М., Гладиш М.Й. Вони продемонстрували учасникам заходу свою майстерність і професіоналізм, створюючи макети 3D-картин для оформлення інтер’єрів із використанням новітніх технологій опоряджувальних робіт.

Проведення Дня знань по-новому сприяло профорієнтаційній роботі серед випускників шкіл, встановленню контактів, збагаченню досвідом і допоможе учнівській молоді пізнати основні ази робітничих професій.

DSC02412

DSC02407

DSC02424

DSC02428

Нагору