п`ятниця , 19 квітня 2024

Нас знову кличе дорога знань!

Мелодія дзвінка зібрала сьогодні на урочистій лінійці у нашому училищі учнів, батьків,  педагогів і шановних гостей.

День знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного, адже саме з нього розпочинається незвіданий і цікавий шлях до пізнання, до звершень, до самостійного життя…

За доброю християнською традицією сьогодні День знань в нашому училищі розпочався молитвою – проханням Господнього благословення на добру справу, початок нового навчального року. Слова вітання линули з уст духовного наставника педагогів та учнів – митрофорного протоієрея Свято-Троїцького духовного центру на честь Данила Галицького отця Богдана Заяця, який побажав учням успішного здобуття знань, розуміння та підтримки з боку батьків, терпіння і помочі Божої, мудрості педагогам, окропив учнів та присутніх святою водою.

Директор училища Іван Михайлович Грищук свій виступ розпочав з теплих, щирих, хвилюючих слів привітання учнівській молоді, батькам, колегам, гостям свята та побажав усім нових звершень та успіхів у досягненні нових висот.

З вітальним словом до учнів та педагогів звернулася викладач та класний керівник групи №14–Б СЕ Ольга Святославівна Іщук.

Від імені всіх першокурсників Мита Богдан прийняв від старшокурсників символічний Ключ до Знань, який йому  вручила учениця групи №21-АО Кобзар Оксана. Вона  закликала першокурсників бути патріотами уже своєї «альма-матері», продовжувати кращі традиції та започатковувати нові для її процвітання.

Художні керівники училища та Євгенія Григорівна Шевчук додали гарного настрою всім присутнім, подарувавши музичне вітання.

Голова учнівської профспілкової організації училища Оксана Любомирівна Дика привітала першокурсника Глухого Віктора з Днем народження та вручила йому солодкий подарунок.

Усі присутні вшанували пам’ять полеглих борців за незалежність України хвилиною мовчання.

Урочиста лінійка завершилася дзвоником, який покликав учнів на перший урок.

У новому навчальному році хочемо побажати усім учням училища цікавих уроків, викладачам і майстрам – натхнення, батькам – задоволених посмішок від високих досягнень дітей! А всім українцям  - чистого мирного неба та впевненості у майбутньому!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Нагору