п`ятниця , 26 квітня 2024

БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ ДЛЯ ВСІХ

5 лютого 2019 року у світі відзначався День безпечного Інтернету під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій.

Цей день в Тернопільському вищому професійному училищі №4 ім. М. Паращука є одним із ключових для поширення ідей безпечного користування Інтернетом та сучасними цифровими технологіями серед учнів та працівників навчального закладу.

Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і сприяти пропагуванню безпечного спілкування для онлайн-спільноти та служить закликом для підлітків, молоді, батьків, вихователів, педагогічних працівників та широких верств суспільства у створенні найбільш позитивного і кращого Інтернету.

З нагоди цієї події педагогічні працівники училища взяли участь у веб –конференції на тему: «Безпечний Інтернет», яку організувала та провела методист НМЦ ПТО у Тернопільській області Депутат Н.С.

У веб-конференції цікаві матеріали представили майстри виробничого навчання ДПТНЗ ТВПУ сфери послуг та туризму: Наталія Явор «Інфографіка засіб – актуалізації інформації» та Оксана Редьква «Інтернет-майданчик для роботи з веб-замітками». Своїм досвідом роботи з особливостями створення електронного підручника поділилася з онлайн-спільнотою і викладач цього ж навчального закладу. Даний захід був цікавим та пізнавальним для усіх присутніх і надихнув на плідну працю та удосконалення своєї педагогічної майтерності.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору