п`ятниця , 26 квітня 2024

«Миколай іде і Різдво веде!»

Напередодні новорічних свят так хочеться вірити у казку і щиро чекати на диво. Залишити всі турботи в старому році, відчути смак святкової метушні, прагнути, надіятись і мріяти. В цей час всі ми повертаємось подумки до дитинства – часу щирої радості та казкового настрою. Саме з таким настроєм учні ТВПУ №4 ім. М. Паращука підготували та провели 19 грудня 2018 року святковий концерт «Миколай іде і Різдво веде!».

У ці передноворічні дні училище перетворилось на казковий будинок, прикрашений різнобарвними гірляндами. Щойно зайдеш до навчального корпусу – око радує святково прикрашена новорічна ялинка, яка сяє яскравими вогниками.

Традиційно, адміністрація училища, учнівський профспілковий комітет, привітали учнів всіх груп з святом — Днем Святого Миколая та вручили солодкі подарунки. Вони побажали всім зустрічати якнайбільше добрих людей, щоб у житті було стільки любові, що дарувати її хотілося б всім оточуючим.

Святкову атмосферу Дня Святого Миколая продовжило музичне привітання колядників, які разом з св. Миколаєм побували у старших майстрів, майстрів виробничого навчання, працівників бухгалтерії, бібліотеки, учнівської їдальні, гуртожитку, навчальної частини та відділу кадрів і привітали їх із святом.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору