«МОЯ БАТЬКІВЩИНА, МОЯ УКРАЇНА»

Батьківщина – це найдорожче, що є у людини. Недаремно вона співзвучна із словом «батьки». Для кожного вона починається по-різному: подвір’ям дитинства, спогадами лагідних материнських рук, сходом сонця, сяянням зірок…

12 грудня в Тернопільському вищому професійному училищі №4 імені Михайла Паращука відбулася літературно-музична композиція «МОЯ БАТЬКІВЩИНА, МОЯ УКРАЇНА».

Захід поглибив знання учнів про Україну як незалежну державу, про символи України та народні обереги. Під час заходу учні мали змогу послухати вірші, переглянути відеопрезентації, а також послухати українські пісні і разом поспівати. В актовому залі панувала надзвичайно тепла та радісна атмосфера, учні із захопленням спостерігали за ходом заходу, аплодували.

Приємно усвідомлювати, що сучасне молоде покоління все ж таки гордиться, що живе на такій чудовій благословенній землі, на такій мальовничій землі — у нашій славній Україні, яка починається з матері та батька, з оселі, з мови. Тут жили наші прадіди, і діди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського. Де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі. Усі ми повинні творити майбутнє та не забувати минулого.

Виховний захід підготували класний керівник Плисюк О. І. та учні групи № 27-ШЛМ, професія штукатур, лицювальник-плиточник, маляр.

Літературно-музична композиція «Моя батьківщина – це Україна» розширила знання учнів про Батьківщину, розвинула бажання наполегливо вчитися, щоб принести якомога більше користі рідній Україні; почуття любові до рідного краю, гордості за його людей, заохотила творити добро, вирости гідними громадянами своєї держави.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору