п`ятниця , 26 квітня 2024

Зустріч з учасниками операції об’єднаних сил

З метою національно-патріотичного виховання та формування в учнівської молоді патріотизму, 13 листопада в Тернопільському ВПУ №4 ім. М.Паращука відбулася зустріч учнів групи №15-СЕ з учасником бойових дій російсько-української війни, офіцером спецслужби та головою міського осередку Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій «АТО Галичини» Свистуном Володимиром.

З болем в очах та ретельно підбираючи слова боєць розповідав учням, що переживають воїни за час, проведений в зоні операції об’єднаних сил, згадував жахіття цієї нав’язаної нам війни і своїх побратимів, які навічно залишилися лежати у землі на Сході нашої держави. Його емоційна розповідь була наскрізь пронизана любов’ю до України, прагненням українських військових захищати кожну горстку рідної землі.

Своїм прикладом підтвердив, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. Він висловив думку про те, що тільки в єдності наша сила. І мета в нас усіх одна – захищати мир на незалежній, єдиній, неподільній рідній землі.

Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.

2

1

Нагору