День Тернопільського вищого професійного училища №4 імені Михайла Паращука

21 листопада 2018 року, день великого релігійного свята – Собору архистратига Михайла, був для працівників та учнів Тернопільського ВПУ №4 ім. М. Паращука особливим, адже саме цього дня у нас було потрійне свято. Ми відзначали 140-річницю від дня народження видатного скульптора і архітектора Михайла Івановича Паращука, ім’я якого ось уже 15 років носить наш навчальний заклад, День Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. М.Паращука.

З самого ранку відбувся тематичний виховний захід «Михайло Паращук – вигнанець великої долі», який провела Гешта Л.М. з учнями групи №15-СВ. На захід запросили Ониськіва М.М. – українського краєзнавця, заслуженого журналіста України, літературознавця, громадсько-політичного діяча, дослідника життєвого і творчого шляху Михайла Паращука.

В актовій залі усі бажаючі мали змогу переглянути тематичну книжкову виставку «Наш славетний земляк – Михайло Паращук».
У нашому училищі є добра традиція: щороку відзначати учнів за відмінні успіхи у навчанні, активну участь в громадському житті навчального закладу, участь в художній самодіяльності, спортивних секціях. Тому саме цього дня відбулося урочисте відкриття загальноучилищної Дошки пошани, директор училища Іван Михайлович Грищук вручив учням грамоти та побажав їм успіху в подальшому навчанні.

Наступною сходинкою привітань став святковий концерт, на який завітали працівники, учні та поважні гості. З вітальним словом «П’ятнадцять років з іменем твоїм» виступив директор училища Іван Михайлович.

Художні керівники училища підготували чудові музичні номери, а учні училища продемонстрували своє багатогранне мистецтво, прославляючи Україну, талановитий український народ і славне Тернопільське ВПУ №4 ім. М. Паращука.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору