вівторок , 19 березня 2024

Володарі перехідного кубка з міні-футболу !

12 квітня на майданчику зі штучним покриттям поблизу міського стадіону відбулась відкрита першість з міні-футболу Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі. Турнір зібрав команди професійно-технічної освіти м. Тернополя та Скалатського професійного ліцею.

Особливістю турніру у тому, що він завжди вирізнявся своєю принциповістю та безкомпромісною боротьбою. У ході турніру до фіналу потрапили кращі команди: ТВПУ № 4 ім. М. Паращука та Технічного коледжу ТНПУ ім. І.Пулюя. В основний час команди звели гру до нічиї 3:3. У серії післяматчевих пенальті із рахунком 4:3 перемогу здобула команда нашого училища.

Після матчу відбулась церемонія нагородження переможців, на якій відзначили кращих гравців турніру (учень групи 5-Б СР Войцещук Михайло став кращим бомбардиром турніру, Пришляк Віктор, учень 15-СТ групи, – кращим нападником) та вручили перехідний кубок і грамоти.

Вітаємо переможців турніру:
1. Войцещука Михайла 5-Б СР
2. Годованого Петра 38-А СР
3. Стародуба Павла 38-А СР
4. Легету Михайла 5-Б СР
5. Іванчака Михайла 37-ШЛМ
6. Заровенного Назара 37-ШЛМ
7. Пришляка Віктора 15-СТ
8. Луцика Юрія 38-А СР

Незабаром стартує обласний турнір з міні-футболу. Чекатимемо нових ігор та неочікуваних результатів. Успіхів кожному і перемог!

04

03

02

01

Нагору