п`ятниця , 26 квітня 2024

Чергова перемога

26.04. 2018 р. на базі нашого училища відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії муляр. У конкурсі брали участь представники 8-ми професійно-технічних навчальних закладів Тернопільської області.

Всі учасники прагнули продемонструвати не лише рівень своєї теоретичної професійної підготовки, а й показати, як застосовувати на практиці отримані у своїх навчальних закладах профільні знання.

Перед початком конкурсу його учасники пройшли інструктаж з охорони праці та ознайомилися з правилами безпеки.

Перший (теоретичний) тур заходу передбачав перевірку знань учасників з технології мулярних робіт, матеріалознавства, охорони праці, будівельного креслення. Загалом, всі учасники добре впоралися з тестовими завдааннями.

Набагато цікавішим виявився практичний тур конкурсу, який складався з виконання завдання, що відповідало вимогам 3-го кваліфікаційного розряду та передбачало цегляну кладку П-подібної конструкції за однорядною системою перев’язки, товщиною в 1,5 цеглини, з вертикальними обмеженнями та розшивкою швів.

Члени журі бажали конкурсантам удачі та ретельно перевіряли якість виконаних робіт.

За підсумками конкурсу переможцем визнано учня 8 (І) Б групинашого училища Антошкевича Олександра Васильовича. Він буде представляти Тернопільську область на ІІІ етапі цього ж конкурсу серед професійно-технічних навчальних закладів всієї України. Учня готували до конкурсу  викладач професійно-теоретичної підготовки Ковч Ірина Романівна та майстер виробничого навчання Собко  Микола Васильович.

Бажаємо Олександру подальших успіхів та перемог!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору