З ВІДДАНІСТЮ УКРАЇНІ В СЕРЦІ

21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Це визначна дата вшанування величі духу народу України, його відданості й цілеспрямованості у відстоюванні ідеалів демократії, прав і свобод людини.

Українці, як свідчать героїчні сторінки історії, боролися з беззаконням і приниженням людської гідності, бо вони з честю бережуть традиції визвольної боротьби волелюбних пращурів, скроплені кров’ю полеглих героїв.

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи», вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, а також зважаючи на важливе значення цих подій для утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України.

21 листопада 2017 року в актовій залі навчального закладу відбувся урок-реквієм на тему: «З відданістю Україні в серці». Лейтмотивом виховного заходу були слова відомого українського правозахисника І. Світличного, який говорив: «Вітчизна – це не хтось і десь. Я – теж Вітчизна».

Учні 31-АО групи поетичними рядками та піснями віддали належну шану патріотизму й мужності українців, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року, лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору, згадали загиблих Небесної Сотні, воїнів АТО, героїв України. Впродовж виховного заходу демонструвався тематичний відеоряд про події того часу та сьогодення.

Згадаймо сьогодні патріотів, які поклали на вівтар свободи й української державності своє життя, і пам’ятаймо: в наших руках доля країни і ми маємо зробити все можливе для її духовного й економічного відродження.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору