п`ятниця , 26 квітня 2024

Музика і спорт об’єднують покоління

15 листопада 2017 року в Тернопільському вищому професійному училищі № 4 імені Михайла Паращука в рамках атестації педагогічних працівників, викладачем фізичної культури Редьквою Б.Б. був проведений виховний захід «Музика спорту».
Цікавою розповіддю викладач обережно привідчинив завісу в світ музики античних Олімійських ігор, які проводилися в грецькій Олімпії у 776 році до н.е., футбольного маршу, написаного Матвієм Блатером у 1938 році, до музики сучасного спорту – гімну Ліги чемпіонів, створеної англійським композитором Тоні Бріттеном у 1992 році «We Are Champions» (укр. «Ми –чемпіони»), пісні британської групи «Queen», яка стала спортивним гімном усім чемпіонам.
Під музику козацького маршу заступник директора з навчальної роботи Г.Т.Андрусишин привітала кращих учнів, які неодноразово ставали переможцями і призерами обласних спортивних ігор системи професійно-технічної освіти, та нагородила грамотами і медалями.
Захід пройшов в атмосфері єднання, високоемоційно, що іще більше згуртувало та поєднало учнів в одну дружню спортивну родину.

DSC01598

DSC01602

Ми-дружня спортивна родина

Нагору