п`ятниця , 26 квітня 2024

В щасливу дорогу, на добрі діла, дорогі випускники

30 червня актова зала училища зустрічала 96 випускників та їхніх батьків святковою музикою і піснями.
Завтра в народне господарство України ввіллються спеціалісти будівельних професій, зокрема, штукатури, лицювальники – плиточники, малярі будівельні, слюсарі з ремонту автомобілів, електрогазозварники; водії автотранспортних засобів категорії «В»; оператори з обробки інформації та програмного забезпечення.
Свято розпочалося у живому виконанні державного Гімну України «Ще не вмерла Україна». Учні-відмінники І курсу внесли прапор училища. Ведучі свята Наталія Пастухевич і Вікторія Фриз представили кожну групу випускників, які впродовж трьох років успішно навчалися в училищі, вносили вагомий вклад у поліпшення матеріально-технічної бази навчального закладу, здійснювали ремонтні роботи баз відпочинку «Лиман», «Тернопіль», «Надзбруччя» у смт. Затока Одеської області та майстерень, навчального корпусу, гуртожитків училища.
З вітальними словами до випускників та їхніх батьків звернувся директор училища Грищук Іван Михайлович, митрофорний протоієрей Свято – Троїцького Духовного центру в честь Данила Галицького о. Богдан Заяць, класний керівник групи №37 ШЛМ, викладач–методист Плисюк Олександра Іллівна, мати випускниці Шульган Галина Богданівна.
Свої музичні вітання випускникам подарували і учасники інструментального ансамблю «Зорепад», вокальний дует у складі Марії Драган і Петра Барановського, солісти Михайло Іванчак і Марія Драган, народний художній вокально-інструментальний ансамбль «Юність» та його солісти Володимир Безушко і Михайло Іванчак.
Кульмінацією свята стало вручення відмінникам – випускникам дипломів з відзнакою, а ученицям Шульган Ірині і Шульган Галині золоту та срібну медалі.
Директор училища Грищук Іван Михайлович відзначив, що вперше в історії професійно-технічної освіти Тернопільщини і нашого училища Шульган Галина стала переможцем Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика і відзначена Президентською стипендією. Понад 30 -ти випускникам були вручені грамоти дирекції училища за успіхи у навчанні, розвитку і пропаганди фізичної культури та спорту, самодіяльної художньої і технічної творчості.
Від випускників із словами подяки педагогічному колективу та батькам виступила відмінниця навчання Шульган Галина, яка запевнила присутніх, що всім їм запам’ятається училище своїми добрими викладачами і майстрами виробничого навчання, вихователями, вони будуть і надалі по-можливості відвідувати свою рідну Альма – Матір.
На завершення свята о. Богдан під духовний гімн України «Боже великий, єдиний» освятив всіх присутніх на щасливе і мирне життя.
Дзвінкою і щемною музикою на прощання прозвучав для випускників останній дзвінок.

P6300719

P6300737

P6300739

P6300744

P6300749

P6300766

P6300769

P6300773

P6300779

P6300793

P6300806

P6300810

P6300813

P6300824

Нагору