п`ятниця , 19 квітня 2024

Зустріч їз героями – оборонцями української землі

31 січня 2017 року ще одна неординарна подія відбулася в училищі. Педагоги і учні – третьокурсники в актовій залі зустрічали учасників бойових дій на Сході нашої держави. Офіцери Збройних Сил України розказали про бої із російськими загарбниками, відвагу українських військових, які ціною власного життя стримують агресора і рятують рідну землю від поневолення.
Командир роти Костик Юрій Михайлович розповів присутнім про відповідальну і нелегку службу бійців 80-ої десантно-штурмової бригади міста Львова, а командир батареї Володимир – Волинської 14-ої окремої механізованої бригади Карнага Микола Миколайович запросив юнаків і дівчат вступати на контрактну службу в Збройні Сили України. Обидва герої антитерористичної операції на Сході дали вичерпні відповіді на запитання учнів.
Викладач з предмета «Захист Вітчизни», підполковник запасу Лобач Віктор Васильович розказав про умови вступу на контрактну службу та пільги військовим.
Заступник директора з навчально – виховної роботи Кулявий Василь Степанович повідомив, що сьогоднішній випускник училища, учень групи №5(ІІ) Б СР Бас Сергій вже зачислений кандидатом на контрактну службу в армію, подякував воїнам – героям за їхній щоденний ратний подвиг в обороні рідної землі, побажав їм щасливої дороги і легкої служби, а всім українцям – мирного неба.

1

2

3

4

5

Нагору