п`ятниця , 26 квітня 2024

Їм продзвенів останній дзвоник…

31 січня 185 учнів з професійної підготовки в училищі прибули на свято з нагоди вручення їм дипломів із спеціальностей: «столяр з виробництва художніх меблів», «штукатур, лицювальник – плиточник, маляр будівельний», «муляр, штукатур, лицювальник – плиточник», «слюсар з ремонту автомобілів, електрогазозварник», «слюсар з ремонту автомобілів, водій категорії «В»», «адміністратор, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».
Випускників вітали заступник директора з навчально – виробничої роботи Грищук Іван Михайлович, митрофорний протоієрей Свято – Троїцького духовного центру в честь Данила Галицького о. Богдан Заяць, старший офіцер відділення офіцерів запасу і кадрів Тернопільського міськкомісаріату Днесь Андрій Михайлович, майстер виробничого навчання Ільба Оксана Петрівна, мати учня – випускника групи № І (ІІ) АО Канчука Степана – Наталія Степанівна.
Свої музичні вітання випускникам подарували і учасники вокального чоловічого квартету «Зорепад», вокальний дует у складі Марії Драган і Петра Барановського, солісти Михайло Іванчак і Марія Драган, випускниця училища 2016 року Юлія Луцишин та вокально – музичний гурт «Соколята».
Кульмінацією свята стало вручення відмінникам – випускникам дипломів з відзнакою та грамот за активну громадську і благодійну діяльність у волонтерському русі «Разом ми сила», успіхи у розвитку і пропаганді фізичної культури та спорту і самодіяльної художньої творчості, які вручив Грищук І.М.
Від випускників із словами подяки педагогічному колективу та батькам виступила відмінниця навчання Христина Духняк, а учениця Тетяна Бабій запевнила випускників , що учні з гідністю будуть примножувати їх добрі традиції в училищі.
На завершення свята о. Богдан Заяць під духовний гімн України «Боже великий, єдиний» освятив всіх присутніх на щасливе і мирне життя.
Пролунав останній дзвоник першим випускникам училища 2017 року.
«Щасливої Вам дороги, шановні випускники, творіть добро і не забувайте наше училище!» – побажали ведучі свята Леся Николаїшин і Наталія Пастухевич.

1

2

3

4

5

6

7

Нагору