понеділок , 6 травня 2024

Відкритий урок з предмета “Технології штукатурних робіт”

6 грудня 2016 року майстер виробничого навчання Марченко Ольга Євстахіївна провела відкритий урок на тему “Опорядження кутів і фасок. Залізнення штукатурки” з предмета “Технології штукатурних робіт” у групі 8 (І)А МШ за професією штукатур, лицювальник-плиточник, маляр будівельний.
Поведінка педагога свідчила про її значний досвід і майстерність. Вона добре володіла групою, уміло організувала учнів на навчальну діяльність, бачила кожного учня, вміла розподіляти увагу, забезпечила трудову дисципліну на основі залучення всього колективу групи до навчальної діяльності.
Ольга Євстахівна майстерно змоделювала урок, підібрала необхідний матеріал, що забезпечило логічну й дидактичну цілісність уроку. Навіть під час самого уроку показала вміння перебудовувати свою діяльність і діяльність учнів залежно від навчального матеріалу, емоційного стану учнів, рівня навчальної діяльності групи.
Для активізації учнів викладачем вдало використано традиційні і нетрадиційні форми і методи навчання: мозковий штурм, рольова гра, фронтальне опитування, випереджаючі завдання, взаємоконтроль. Учні показали високий рівень знань, вміння працювати з різними джерелами інформації. Про це свідчило виконання випереджаючих завдань, технічного диктанту. Також на уроці було використано сучасне мультимедійне забезпечення із змістовними презентаціями.

DSCN6649

DSCN6653

DSCN6676

Нагору