З Днем фізичної культури і спорту!

В рамках святкування Дня фізичної культури і спорту  08 вересня 2016 року в нашому училищі викладачі фізичного виховання підготували і провели Олімпійський урок,  який відкрив святкування Олімпійського тижня Пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом – ось мета цього заходу.

Про історію становленя свята, здобутки українських спортсменів в різних видах спорту та значимість фізичної культури для молодого покоління розповіла викладач фізичної культури Грицишин Л. В.

Учні з захопленням переглянули  відео- презентацію спортивно – масової роботи в училищі, яку підготував і прокоментував викладач фізичної культури Редьква Б.Б.

Заступник директора з виховної роботи Кулявий Василь Степанович привітав кращих спортсменів, які показали гарні результати в обласних спортивних іграх та нагородив  грамотами, цінними подарунками від учнівського профспілкового комітету(голова Дика Л.В.). З нагоди свята художні колективи училища привітали присутніх музичним калейдоскопом пісень.

Graphic1

P9080337

P9080335

P9080351

P9080354

Котовська Л.Б.

Нагору