Учні ТВПУ №4 привітали військових Тернопільської 44 окремої артилерійської бригади із другою річницею створення

9 вересня 2016 року військові 44 Тернопільської окремої артилерійської бригади святкували другу річницю створення. З вітальним словом виступили керманичі міста та області, зокрема, голова Тернопільської ОДА Степан Барна, голова Тернопільської облради Віктор Овчарук, міський голова Тернополя Сергій Надал, керівник обласної поліції Олександр Богомол.
Учні та педагоги Тернопільського вищого професійного училища № 4 імені Михайла Паращука розділили радість святкування із військовими і змогли побачити збройні сили з новими можливостями, військовий побут, поспілкуватися зі своїми захисниками та привітати їх зі святом. Військовослужбовці бригади продемонстрували бойову техніку та озброєння. Особливо учням сподобалася приготовлені на польовій кухні каша та гарячий чай. Для гостей свята виступив військовий оркестр 44 бригади та колектив барабанщиць «Кралі V».
Участь молодого покоління в урочистостях є надзвичайно важливим чинником для формування патріотизму. Адже усі ми, на жаль, живемо війною, яка не залишає Україну, і тому наша держава потребує захисників, патріотів, справжніх синів та дочок.

P9090377

P9090395

P9090407

P9090434

P9090449

Нагору