У Тернополі нагородили кращих школярів і студентів області

02c4f10adc838e16b2f2fb007b12b70a

Фестиваль «Гордість і надія Тернопілля» провели у Тернопільській обласній філармонії. Під час нього нагородили 50 кращих школярів і студентів області.

50 переможці всеукраїнських конкурсів, олімпіад, змагань отримали грамоти голів обласних адміністрації і ради, а також видатних уродженців Тернопільської області, повідомляє Терен.

- Ще у зовсім юному віці юні таланти показали що здатні, долаючи перешкоди, перемагати, досягати вершин науки, творчості, спорту. Ви по-справжньому наша гордість, наша звитяга та надія. Ви – впевненість нашого краю у його успішному, щасливому, достойному майбутньому, – каже заступник голови облради Любомир Крупа.

Відзнаки вручили керівники нашого краю. Окрім грамот діти також отримали грошову винагороду.

- Не покладаючи рук, трудіться для досягнення своєї мети на благо України і в усьому світі прославляючи наше Тернопілля, – звернувся з подякою до школярів і студентів голова обласної держадміністрації Степан Барна.

Нагороду також отримала учениця групи 33-БХ Оксана Бих – переможець IV етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, яку готувала викладач української мови та літератури Скочинська Галина Іванівна.

Щиро вітаємо та бажаємо успіхів та нових перемог.

Нагору