понеділок , 6 травня 2024

Зростаємо професійно

IMG_2806

Урок – це дзеркало загальної і педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його кругозору та ерудиції.
В. Сухомлинський
Основним елементом навчального процесу був і залишається урок. Як відомо, урок – це форма організації навчальних занять, яка регламентує завершений обсяг навчального матеріалу для засвоєння його учнями.
Сучасний урок – це, перш за все, урок, на якому створено реальні умови для інтелектуального, соціального, морального становлення особистості учня, що дозволяє досягти високих результатів за визначеними метою та завданнями.
11 лютого 2015 року в Тернопільському вищому професійному училищі № 4 ім. М. Паращука, в рамках школи молодого педагога був проведений урок з фізики на тему: «Поглинання та розсіювання світла. Закони відбивання і заломлення світла. Повне відбивання», який провела викладач – методист Мельник Ганна Адамівна.
На уроці були присутні: Лемішка Л.В., Фучила Л.О., Янів О.І., Головчин І.М., Головчин Б.Б., Сокол В.Ф., Бойчук І.А.
Досвід кращих викладачів та майстрів виробничого навчання – це невичерпне джерело, яке живить нашу педагогіку. І ми збираємо це дорогоцінне зерно, активно його вивчаємо, узагальнюємо і поширюємо.

Нагору