понеділок , 6 травня 2024

Родина, як зірка єдина

Україна! Наша рідна земля, наша Батьківщина. Вона – колиска найкращих у світі пісень, вона – вічна надія на волю і кращу долю. Щасливі ми, що народилися на такій чудовій, багатій, мальовничій землі – на нашій славній Україні! Тут жили наші діди і прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини.
«Без сім’ї немає щастя на землі», — твердить народне українське прислів’я. Напевно, кожен із нас усвідомлює, який глибокий зміст закладено в цьому простому, на перший погляд, вислові. Ми не уявляємо свого життя без рідних людей, які завжди готові зігріти нас теплом і ласкою, любов’ю, бажанням допомогти й розрадити. Материна ніжна турбота, батькова вимогливість і сила, братова підтримка, бабусина доброта… Хіба може бути щасливою людина без усього цього? Яких би життєвих перипетій не зазнавала людина, які б перешкоди не долала, як би не страждала — завжди вона знаходить прихисток і розраду в сім’ї, де її підтримують, розуміють, жаліють.
12 лютого в актові залі училища був проведений літературний ранок на тему: «Мій рідний край, моя родина, це наша славна Україна!». Захід провели учні 27 МШ групи під керівництвом викладача Грицишин Лідії Володимирівни. Вони виконували пісні і декламували вірші, продемонстрували пісенні кліпи про Україну і родину.
Родина дуже важлива у житті кожної людини. Це найближчі, найрідніші люди, яких ми дуже любимо, які дарують нам тепло та допомагають у складних ситуаціях. Родина – це твій маленький світ, в якому все зрозуміле, дороге, потрібно берегти його і шанувати.

Нагору