Юні біологи стануть підгрунтям розвитку біологічної науки та промисловості України

PC03007103.12.2014 на базі Тернопільського професійного училища №4 ім. М.Паращука проходив ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з біології та екології. В олімпіаді взяли участь учні з усіх професійно-технічних училищ Тернопільської області. Для викладачів біології, які супроводжували учнів на олімпіаду проведено науково-методичний семінар на тему: «Причини та наслідки екологічної трансформації природного середовища» за участю доктора біологічних наук, професора, завідуючого кафедрою загальної біології та методики навчання природничих дисциплін Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка Грубінко Василя Васильовича.
Викладачі мали можливість поспілкуватися з науковцем, розглянути причини і наслідки екологічної трансформації довкілля, глобальні та локальні проблеми забруднення природного середовища.
Організації і проведенню науково-практичного семінару сприяли в.о. директора ТВПУ№4 ім. М. Паращука Андрусишин Г.Т., методист обласного навчально-методичного центру ПТО в Тернопільській області Головко Л.Б., голова методичної секції викладачів хімії та біології ПТНЗ Тернопільської області Нижник Г.П.
Переможцями ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології з нашого училища стали учениця 31 групи Дембовська Інна (третє призове місце) та Тур Василь – учень групи №23 (друге призове місце).
Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших перемог!

Нижник Галина

Нагору