Тернопільське ВПУ №4 ім. М. Паращука. Роки становлення і розвою

21 листопада 2014 року педагогічний і учнівські колективи Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. Михайла Паращука в обласній державній філармонії відзначили 45-ти річний ювілей свого навчального закладу.
Студенти і учні у святково прибраній залі з трояндами в руках зустрічали ветеранів і теперішніх наставників училища.
З сльозами на очах та радісними усмішками і добрими спогадами ветерани згадували роки становлення училища, випускників, а їх після закінчення першого року навчання, було тільки 148 спеціалістів.
Колишній заступник директора з навчальної роботи Широкова Лариса Іванівна у своєму виступі відзначила, що училище пройшло не простий, а цікавий шлях свого становлення від звичайного ПТУ до вищого професійного училища. Як і колись воно користується стійким авторитетом.
Виконуючий обов’язки директора училища Грищук Іван Михайлович на тільки вітав присутніх з ювілеєм, але і подякував попередникам за їх багатолітню творчу працю, підкреслив, що сьогоднішній інженерно – педагогічний колектив як ніколи є монолітній, а училище – це новий тип професійно – технічного навчального закладу, в якому реалізується якісно новий підхід до професійної підготовки кваліфікованих робітників і молодших спеціалістів на основі комплексного забезпечення навчального процесу, що підвищує ефективність засвоєння практичних прийомів і навиків.
Сьогодні працівників училища радує те, що наші випускники є затребуваними на ринку праці.
Митрофорний протоієрей, настоятель церкви Воздвиження Чесного Хреста о. Дмитрій Лисак привітав всіх з ювілеєм і поблагословив на працю і навчання.
Зі сцени звучали подяки, вітання з ювілеєм від випускників училища, музичні і пісенні дарунки від майстрів мистецтв державної філармонії.
Вокальний ансамбль дівчат «Любисток» вперше виконав «Гімн училища», музику до якого написав Зозуля О.М. Ведучі побажали присутнім багато світлих днів і довгих, довгих літ життя.

Нагору