п`ятниця , 26 квітня 2024

Відкритий урок майстра виробничого навчання в групі І(ІІ) ОП

MIВідповідно до плану атестації педагогічних працівників на 2014-2015 навчальний рік 27 жовтня 2014 року майстер виробничого навчання Юречко Марія Іванівна провела відкритий урок виробничого навчання  в групі І(ІІ) ОП (спеціальність: «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення») на тему: «Ламінування документів різних форматів. Робота на палітурних пристроях та знищувачах  документів».
Мета уроку: сформувати уміння ламінувати документи різних форматів, працювати на палітурних пристроях та знищувачах документів.
Щоб досягти високої ефективності результатів уроку майстер виробничого навчання поєднувала традиційні методики навчання з сучасними технологіями. Етап актуалізації опорних знань проходив у формі інтерактивної гри «Інтелектуальний тир», закріплення матеріалу проходило у вигляді гри «Так чи ні». Учні були активні протягом цілого уроку, працювали творчо, із задоволенням виконували практичне завдання, адже здобуті професійні вміння та навики вони використовуватимуть в подальшій роботі.

Нагору