Відкритий урок виробничого навчання

DSCN360321 лютого 2014 року у групі №37 за професією «штукатур, лицювальник-плиточник, маляр будівельний» був проведений відкритий урок виробничого навчання на тему: «Суцільне шпаклювання поверхонь під водне пофарбування».
Урок проводила майстер виробничого навчання Хома Ольга Ярославівна.
На уроці були присутні: заст. директора з НВР Грищук І.М., старший майстер –Чорний С.О., методист училища – Вівчарик Л.М., голова циклової комісії викладачів спецпредметів та майстрів виробничого навчання груп будівельного профілю – Сокотов Ю.В., майстри виробничого навчання Чеснович Г.А., Марченко О.Є., яких запросили для ознайомлення з методичними аспектами проведення вступного інструктажу.Урок проходив у традиційній формі з дотриманням всіх етапів та відповідних вимог.
Особливістю уроку було урізноманітнення засобів під час демонстрації трудових прийомів майстром виробничого навчання та їх первинному закріпленні самими учнями. Для цього використовувались як традиційні методи, так і сучасні засоби, а саме мультимедійний проектор.
Учні приймали активну участь не лише під час опитування майстром виробничого навчання, але й на інших етапах уроку.
При обговоренні уроку виробничого навчання присутні за круглим столом заступник директора, методист, старший майстер та майстри виробничого навчання дали свою оцінку побаченому уроку.
Урок отримав схвальні відгуки від кожного виступаючого, що свідчить про високий професіоналізм майстра виробничого навчання Хоми О.Є.
Вівчарик Л.М.

Нагору