п`ятниця , 29 березня 2024

Відкритий урок на тему: «Ремонт штукатурки. Розшивання і обробка тріщин, зняття відшарувань»

DSCN33956 лютого 2014 року у Вищому професійному училищі № 4 ім. М Паращука відбувся відкритий урок з виробничого навчання на тему: «Ремонт штукатурки. Розшивання і обробка тріщин, зняття відшарувань», який проводила майстер виробничого навчання Чеснович Галина Адамівна. Метою даного уроку було закріплення і розвиток умінь та навичок учнів здійснювати ремонт штукатурки з дотриманням якості в роботі та розвиток раціонального мислення, творчості, уваги і спостережливості.Урок проходив в майстерні штукатурних робіт. Матеріально-технічне забезпечення уроку було на високому рівні, майстер виробничого навчання ефективно провела організаційну частину уроку, вступний інструктаж. Мети уроку досягнуто, про що засвідчив заключний інструктаж та виставлені оцінки учням за виконану роботу.
На уроці були присутні: старший майстер – Чорний С.О., заст. директора з НВР Грищук І.М., методист училища – Вівчарик Л.М., майстри виробничого навчання Хома О.Є. та Брегін Г.П..
Присутні відмітили, що урок виробничого навчання пройшов на високому методичному рівні, з дотриманням всіх нормативних вимог.

Методист Вівчарик Л.М.

Нагору