п`ятниця , 29 березня 2024

Анкети випускника та роботодавця

823ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!
Тернопільське вище професійне училище №4 імені Михайла Паращука проводить дане опитування з метою вивчення якості професійної підготовки випускників професійно-технічного навчального закладу, в якому Ви навчались. Опрацювання результатів анкетування сприятиме виявленню сильних та слабких сторін підготовки робітничих кадрів, що, у свою чергу, дасть можливість покращити зміст професійно-технічної освіти та підвищити рівень її якості. Анкета випускника тут. Відповісти на запитання анкети.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Тернопільське вище професійне училище №4 імені Михайла Паращука проводить дане опитування 3 метою вивчення якості професійної підготовки випускників нашого професійно-технічного навчального закладу. Опрацювання результатів анкетування сприятиме виявленню сильних та слабких сторін підготовки робітничих кадрів, що, у свою чергу, дасть можливість покращити зміст професійно-технічної освіти та підвищити якість підготовки робітничих кадрів для Вас. Анкета роботодавця тут.

Просимо Вас заповнити цю анкету та повернути її нам. Ваші відповіді будуть анонімними та конфіденційними. Якщо Ви отримали кваліфікацію з двох і більше професій, то відповідь можна надавати за однією із них. Ми будемо дуже вдячні за вашу підтримку і співпрацю.

Відповіді надсилати на на електронну пошту училища ternopil.vpu4@gmail.com

Нагору