четвер , 28 березня 2024

Звіт директора Тернопільського ВПУ ім. М.Паращука за 2012-2013 н.р.

FedukЩороку наприкінці навчального року директор нашого училища звітується перед трудовим колективом про результати діяльності. Цей рік не став виключенням: 27 серпня 2013 року відбулися збори трудового колективу, де на порядку денному стояло питання “Звіт директора Тернопільського ВПУ ім. М.Паращука за 2012-2013 н.р.” На засідання були запрошені члени батьківського комітету, представники міської та обласної рад, соціальні партнери навчального закладу.
У своїй доповіді Павло Федик акцентував увагу на тому, що в сучасних умовах стрімкого розвитку виробництва, сфери послуг, впровадження інноваційних виробничих технологій перед училищем стоїть важливе завдання – забезпечення якісної освіти випускників, яка стане гарантом їхнього подальшого працевлаштування і розвитку кар’єри. Саме над виконанням цього завдання працює колектив училища. Павло Дмитрович охарактеризував рух контингенту в 2012-2013 н.р., зауваживши, що він зріс у порівнянні з минулим роком.В доповіді було дано детальний аналіз фінансово-економічної та господарської діяльності, охарактеризовано заходи, здійснені для зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази.
У своїй доповіді Павло Дмитрович охарактеризував позитивні тенденції організації навчально-виховного процесу в училищі, динаміку якісного складу педпрацівників, роботу щодо соціального захисту, збереження та зміцнення здоров’я учнів та педпрацівників, результати діяльності навчального закладу. Було відзначено, що протягом 2012-2013 н.р. на преміювання працівників училища було витрачено близько значні кошти, що є непоганою матеріальною мотивацією для педагогів.
В обговоренні доповіді директора взяли участь члени трудового колективу, у т.ч. Володимир Гешта – голова профспілкового комітету, Оксана Дика – голова батьківського комітету, тощо. У виступах прозвучали позитивні відгуки про роботу колективу училища, та, зокрема, директора.
За результатами голосування членів трудового колективу роботу директора Павла Федика за 2012-2013 н.р. було визнано задовільною Тож бажаємо Павлу Дмитровичу натхнення, творчості та сил для подальших звершень задумів та мрій.

Нагору