п`ятниця , 29 березня 2024

Сьогодні в ТВПУ-4 ім. М.Паращука відбувся випускний

Радістю і смутком переповненні в ці хвилини серця 305 юнаків і дівчат сьогодні залишили стіни нашого училища. Учні 12 груп закінчили навчання, серед них: 31 ІОП, 33-А БХ, 33-Б БХ, 34 АР, 35 СТ, 37-А МШ, 37-Б МШ, 38-А СР, 38-Б СР, 38-В СВ, 5-В СВ, 6 СХМ.
36 учнів – закінчили училище з дипломами про відзнаку, 9 – з похвальними грамотами за особливі успіхи у навчанні та громадському житті училища, учениця 33-А групи – Ткач Юлія  отримала золоту медаль.
Святі отці Петро Бурак та Роман Кузьменко благословити випускників на майбутнє. Директор училища – відмінник освіти, кандидат економічних наук – Павло Федик, виступив перед випускниками, батькам та гостями училища, бажаючи щасливої долі, здійснення усіх мрій та спрямував випускників до нових життєвих і професійних вершин. А також виступали класний керівник 31 ІОП групи – Іщук Ольга Святославівна, батько випускника 34 групи –Іван Родіонович Заверуха, учениці першого та останнього курсів, які привітали випускників із завершенням навчання та опануванням омріяних професій та побажали досягнення звершень майстерності та знань у житті. Музичні вітання надійшли від колективів художньої самодіяльності ТВПУ №4 ім. М.Паращука. Головний режисер свята – заступник з виховної роботи – Кулявий Василь Степанович.
Щасливої життєвої дороги Вам шановні випускники.

Нагору