п`ятниця , 19 квітня 2024

ТВПУ-4 продовжує прийом заяв від випускників

pryim_komisiyaТВПУ №4 ім. М.Паращука продовжує прийом заяв від випускників 9-х – 11-х класів для продовження навчання. В училищі щоденно працює профорієнтаційна кімната, де абітурієнти мають можливість детально ознайомитись з навчально-матеріальною базою, історією училища, малою енциклопедією професії, яку обирають, переглянути сайт училища та відео фрагменти уроків професійно-теоретичної підготовки, загальноосвітніх предметів, позакласних заходів.
Закінчуючи школу, мільйони молодих людей починають незалежне життя. Вони можуть почати працювати, зайнятися бізнесом або продовжити навчання, щоб отримати вищу освіту.
Якщо ви хочете отримати робочу професію, то можете поступити в ТВПУ 4 ім. М. Паращука. Кажуть, що в світі існує більше 2000 професій, так що зробити вибір і прийняти рішення досить важко. Деякі надходять за своїм вибором, а деякі йдуть за порадами своїх батьків, друзів.
Я часто думаю про своє майбутнє: яке воно буде? Яку професію обрати? Якій справі присвятити себе? Кілька років тому мені було важко відповісти виразно на це питання. З плином часу я багато разів змінював рішення з приводу того, в якій галузі науки чи виробництва мені спеціалізуватися. Було важко зважитися і вибрати із сотень професій одну, яка підійде мені краще всього, – говорить хлопчик Сергійко, який приїхав подавати документи, з Кременецького району.
Які головні причини вибору майбутньої професії? По-перше, вона повинна бути цікавою. Захоплююче заняття, яке вам дійсно подобається. Це важлива складова частина щастя в житті. Потім слід врахувати необхідність заробляти на життя. Найприголомшливіша робота не принесе задоволення, якщо ви голодує. Крім того, існує дуже актуальна проблема безробіття: треба вибрати таку професію, щоб можна було потім знайти роботу.
Якщо Ви хочете здобути сучасну, популярну професію, цікаво навчатися та весело відпочивати, вступайте до ТВПУ №4 ім. М. Паращука. Знання, які ви отримаєте у нас, будуть надійним фундаментом у подальшому професійному зростанні, здобуття вищої освіти та створенні матеріального благополуччя.

Нагору