Вітаємо Комарницького Михайла із перемогою та Президентською стипендією!

komarnyckyi20 – 24 травня 2013 року на базі Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури відбувся ІІІ-ій етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних закладів з професії «Столяр-будівельний». У конкурсі взяв участь переможець обласного змагання учень групи №35 СТ Комарницький Михайло.
У нелегкій боротьбі із 25-ма учнями-учасниками із професійно-технічних училищ Республіки Михайло вийшов переможцем теоретичного і практичного турів конкурсу за що відзначений Міністерством освіти і науки України Дипломом ІІІ-го ступеня та Президентською стипендією.
Готували до конкурсу викладач спецтехнології Янів Любов Михайлівна та майстер виробничого навчання Кучеренко Михайло Олександрович.
Педагогічний і учнівський колективи щиро вітають учня Михайла, його наставників Любов Михайлівну і Михайла Олександровича із заслуженою перемогою і зичать їм подальших успіхів у праці та навчанні. Бажаємо творчого натхнення та наснаги у підкоренні нових висот на професійній ниві.
Всього у соціально-профілактичній акції взяли участь 280 осіб.

Нагору