вівторок , 25 червня 2024

Архів дня: 29.05.2024

Джура 2024

6

29 травня 2024 року у нашому училищі відбувся обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед закладів фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти. В урочистій церемонії відкриття гри взяли участь заступник голови Тернопільської обласної військової адміністрації Віктор Устенко, заступник директора – начальник управління загальної середньої, дошкільної, позашкільної, спеціальної освіти та цифрової трансформації департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації Ганна ... Детальніше »

Засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти

1

29 травня 2024 року у нашому училищі відбулося засідання обласної методичної секції заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти на тему «Організація роботи з особами з особливими освітніми потребами у закладах професійної (професійно-технічної) освіти в сучасних умовах». Засідання секції відкрив директор закладу Іван ГРИЩУК, який акцентував увагу присутніх на важливості обміну досвідом з питань виховної роботи та впровадження ... Детальніше »

Нагору