Обласне методичне засідання заступників директорів з навчально-виробничої роботи

29 жовтня 2019 року в нашому училищі відбулося обласне методичне засідання заступників директорів з навчально-виробничої роботи.

Усіх присутніх привітав  директор Тернопільського  вищого професійного училища №4 ім. М. Паращука Грищук І.М. Заступники директорів з навчально-виробничої роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти області ознайомились з навчально-матеріальною базою училища, оглянули навчально-практичний центр з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів.

Перед присутніми виступили головні спеціалісти відділу професійної та вищої освіти Носоненко Н.О., Комаровська Л.І., вони зазначили, що розвиток професійної освіти є одним із пріоритетів для уряду, який ставить собі за мету знайти та втілити в життя ті механізми, які мотивуватимуть випускників шкіл обирати собі майбутню професію в галузі технічної освіти; спрямувати більше зусиль на розвиток цього сегменту освіти. Також розглянуто зміни до Ліцензійних умов здійснення освітньої діяльності навчальних закладів.

З досвідом роботи навчального закладу поділилася заступник директора з НВР ДНЗ Тернопільського центру ПТО Шумка Л.В.

У роботі засідання взяли участь і виступили: заступник начальника відділу професійної освіти обласного центру зайнятості Брич Н.Я., завкабінетом НМЦ ПТО у Тернопільській області, заслужений працівник освіти України Дзюблюк В.П.

Про особливості організації курсів з підвищення кваліфікації викладачів і майстрів виробничого навчання та формування готовності педагогів до роботи в новому освітньому середовищі виступила Удич О.П. – методист НМЦ ПТО в Тернопільській області.

Заступники директорів з навчально-виробничої роботи взяли активну участь в обговоренні питань  формування професійних компетентностей учнів та підвищення якості їх професійної підготовки.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору