У наших серцях олімпійський вогонь

Традиційно, у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, а загартовує характер і волю.

12 вересня 2019 року в Тернопільському вищому професійному училищі № 4 імені Михайла Паращука був проведений захід, присвячений Дню фізичної культури і спорту: «Музика спорту».

Викладач фізичної культури Редьква Б.Б. обережно привідчинив завісу у світ музики спорту: від античних Олімпійських ігор, які проводилися в грецькій Олімпії в 776 році до н.е., футбольного маршу, написаного Матвієм Блатером у 1938 році, до музики сучасного спорту – гімну Ліги чемпіонів, створеного англійським композитором Тоні Бріттеном у 1992 році «We Are Champions» (укр. «Ми – чемпіони») у виконанні британської групи «Queen», що став спортивним гімном усім чемпіонам.

Захід пройшлов в атмосфері єднання, емоційно, що іще більше згуртувало та поєднало учнів в одну дружню спортивну родину.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору