четвер , 28 березня 2024

Лише той педагог, хто живе так, як навчає

15-16 квітня 2019 р. компанія «Снєжка-Україна» проводила онлайн-тестування викладачів та майстрів виробничого навчання з професії маляр серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти України, у яких функціонують навчально-практичні центри «Sniezka».

Тестування мало на меті виявлення рівня знань викладачів та майстрів виробничого навчання з професії маляр навчального матеріалу та технології використання лакофарбових виробів ТМ «Sniezka». Адже добре обізнаний з технологіями використання лакофарбових виробів ТМ «Sniezka» фахівець може значно краще передати знання учням та створити імідж висококваліфікованого педагогічного колективу навчального закладу.

Тестування складалося з тридцяти запитань, серед яких потрібно було обрати правильний варіант відповіді. Кожна правильна відповідь оцінювалася в один бал.

В онлайн-тестуванні взяли участь викладач професійно-теоретичної підготовки нашого училища Ковч Ірина Романівна та майстер виробничого навчання Марченко Ольга Євстахіївна.

За результатами тестування серед викладачів навчальних закладів Ковч Ірина Романівна зайняла ІІ місце у загальному рейтингу, набравши 24 бали, а Марченко Ольга Євстахіївна посіла ІV місце, отримавши 20 балів. Переможці будуть нагороджені цінними подарунками компанії «Снєжка-Україна».

Вітаємо працівників училища з перемогою!

23 травня 2019 року Ковч І.Р. та Марченко О.Є. запрошені на відкриття навчально-практичного центру «Sniezka», що функціонуватиме на базі ДНЗ Черкаського вищого професійного училища будівельних технологій, де візьмуть участь у семінарі на тему: «Діяльність навчально-практичного центру «Sniezka» у навчальних закладах України».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору