Зустріч юнаків училища з представниками військового комісаріату

У сучасних суспільно-політичних умовах, коли Україна ціною життя Героїв Небесної Сотні, зусиллями українських військовослужбовців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність держави, пріоритетного значення набуває військово-патріотичне виховання молоді.

З метою підготовки та виховання самовідданих, свідомих захисників Батьківщини, готових у будь-яких умовах виступити на захист територіальної цілісності і незалежності України 12 березня 2019 року в приміщенні актової зали нашого училища відбулася зустріч учнів ІІ і ІІІ курсів з офіцером відділу комплектування та призову Тернопільського обласного військового комісаріату, майором Демчиною Юрієм Петровичем та заступником військового комісара Тернопільського міського комісаріату, капітаном Олексюком Володимиром Петровичем.

У своїх виступах гості підняли питання престижності професії військового, розповідали про головні аспекти служби, про особливості проходження військової служби хлопцями та дівчатами за контрактом, назвали необхідні якості, які потрібні для того, щоб стати військовим, а також ознайомили учнів із військовими професіями, політикою держави щодо престижності професії військового.

Відверті власні судження гостей про ціну життя та перебіг військових дій на сході України не залишили байдужим жодного серед присутніх у залі. А ще дали привід кожному запитати в себе: «А що я зробив для України?».

Відповідаючи на численні запитання учнів і педагогів, Юрій Петрович і Володимир Петрович наголосили, що події останніх років у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, відчуття причетності до загальнодержавних справ та дали змогу проявити себе безкорисливими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої Батьківщини.

Педагогічний та учнівський колектив училища щиро подякував військовослужбовцям за їх особисту відвагу, бойове братерство, мир і спокій в наших домівках.

20190412_113323

20190412_113450

20190412_114713

20190412_115623

Нагору