Сучасні заклади освіти

14-16 березня 2019 року  у м. Києві в Палаці дітей та юнацтва відбулася Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Організатор виставки компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Освітня виставка – це унікальний професійний майданчик презентації досягнень освітньої реформи, інновацій і наукових розробок, новітніх методик, ефективних освітніх технологій, дидактичних засобів, авторських освітніх проектів, програм і рішень. Це локація для обговорення досвіду сучасної освітньої практики та дискусій із проблем розвитку за участю педагогів, науковців, закордонних фахівців, виробників засобів навчання, громадськості, представників бізнесу, органів влади та управління, молоді, що визначає своє майбутнє.

Роботу виставки супроводжувала змістовна тематична програма, яка включала  конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю представників секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти та представників закордонних навчальних закладів, міжнародних представництв.

Наш навчальний заклад брав активну участь у Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» та нагороджений Дипломом  за реформування національної системи освіти.

Dyplom

Нагору