У країні педагогічної майстерності

11 січня 2019 року в ТВПУ №4 ім. М Паращука методистом Палкою Ольгою Ярославівною проведено методичний практикум на тему: «У країні педагогічної майстерності», метою якого було поглибити уявлення про педагогічну майстерність як важливу складову фахової майстерності викладачів, сприяти усвідомленню педагогами необхідності дотримання педагогічного такту у стосунках з учнями.

Методист наголосила, що практична педагогічна діяльність лише наполовину побудована на раціональних технологіях, а друга її половина – мистецтво, тому викладачі поринули в країну педагогічної майстерності і працювали під девізом: «Якщо хочеш бути педагогом, стань актором».

Під час заходу панувала позитивна, доброзичлива атмосфера. Викладачі активно працювали, виконуючи різноманітні вправи та завдання, які характеризували їхню педагогічну майстерність; презентували  нестандартні дієві способи виходу з різноманітних ситуацій  із навчального життя; ділилися досвідом, власними досягненнями своєї педагогічної майстерності; висловлювали свої думки та побажання.

Усі присутні педагоги проявляли свої професійні вміння і довели, що вони є хорошими майстрами своєї справи, проте удосконаленню майстерності немає меж.

На завершення викладачі висловили один одному побажання, а Ольга Ярославівна побажала усім любові один до одного, підтримки та поваги, взаєморозуміння і гармонії у житті кожного.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору