четвер , 28 березня 2024

Зварник – це не просто професія, це стиль життя

Треба самому багато знати, щоб навчати інших.
В. Короленко

13 грудня 2018 року старший викладач спецдисциплін Машталер Любомир Михайлович провів відкритий урок з предмета Обладнання і технологія зварювальних робіт на тему: Призначення, будова і дія газових редукторів.

Мета уроку-вивчити будову і принцип дії газових редукторів, їх використання на практиці, узагальнити і систематизувати знання учнів з даної теми.
Для активізації навчальної діяльності учнів викладачем вдало використано традиційні і нетрадиційні прийоми і методи навчання: розв’язування тестів, кросвордів, випереджувальні завдання.

Методика проведення уроку свідчила про досвід і педагогічну майстерність викладача. Любомир Михайлович уміло організовував учнів на навчальну діяльність, в результаті якої вони показали належний рівень знань, вміння працювати в групі з різними джерелами інформації.
На уроці було використано наочно-роздатковий матеріал, тематичні стенди, мультимедійне забезпечення із змістовною презентацією. Усі присутні відмітили, що урок проведений на високому науковому і методичному рівні.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору