Тернопільське ВПУ №4 ім М.Паращука за здоровий та активний спосіб життя

У жовтні 2018 року відомий український боксер Василь Ломаченко запровадив і запустив флешмоб «Стрибки із скакалкою Loma challenge», суть якого полягає в тому, щоб зробити зі скакалкою якомога більше стрибків за 20 секунд.

Цей флешмоб підтримали такі відомі спортсмени: як Олександр Усик, Рой Джонс, Ти Джей Діллашоу, легкоатлетка Юлія Левченко та інші.

Працівники ТВПУ №4 ім. М.Паращука також підтримали цей челендж. Ми хочемо, щоб більше людей незалежно від віку і статі займалися спортом та вели здоровий спосіб життя, бо будь-якій людині для здоров’я необхідна фізична активність. Кожен вибирає для себе спортивні заняття у відповідності зі своїми вподобаннями, деякі люди вважають за краще ходьбу, біг, плавання, аеробіку, але важливо відзначити виняткову користь стрибків на скакалці.
По-перше, це досить просте заняття, яке не потребує спеціального дорогого спорядження, також стрибки на скакалці – веселе проведення часу. По-друге, вправи зі скакалкою сприяють ефективному позбавленню від зайвих кілограмів. По-третє, відбувається тренування м’язів, зміцнення дихальної, серцево-судинної системи, витривалості людини.

Тепер передаємо естафету «Loma challenge» усім бажаючим.

Рухайтесь, бігайте, стрибайте, тільки не зупиняйтесь.

Нагору