Зустріч з медпрацівником на тему: «Грип» і «Здорове харчування»

17 жовтня 2018 року з метою санітарно-просвітницької роботи, запобігання поширенню інфекційних хвороб, пропаганди культури здорового харчування, захисту, збереження і розвитку здоров’я підлітків, а також профілактики респіраторно-вірусних захворювань була організована чергова зустріч учнів училища із завідувачем здоровпункту училища Слободян М.Б. на тему: «Грип» і «Здорове харчування».
Лекція з переглядом відеофільму та демонстрацією презентації про здорове харчування і профілактику грипу була змістовною і пізнавальною. Наукову інформацію було надано цікаво та зрозуміло для підлітків. Найбільший інтерес учнів викликало обчислення індексу своєї ваги.
Приємно вразило порисутніх те, що харчування та меню, що пропонує їдальня училища, цілком відповідає вимогам здорового харчування.

Під час лекції учні мали змогу ставити запитання, на які отримали професійні відповіді та коментарі.

Найбільше запам’яталася порада медичного фахівця щодо раціону харчування в осінньо-зимовий період з метою уникнення вірусних захворювань та зміцнення імунітету: «Пам’ятайте! На столі повинно бути м’ясце, сальце та вітамін С!».

Наприкінці зустрічі учні подякували Марії Богданівні за цікаву і змістовну лекцію про здорове харчування та профілактику грипу, а вона побажала учням дбати про своє здоров’я і берегти його, раціонально харчуватися, вести здоровий спосіб життя, бо здорова молодь – це здорова нація та сильна Україна.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору