вівторок , 23 квітня 2024

Моє Тернопілля

3 жовтня 2018 року у актовій залі Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. М.Паращука в рамках відзначення Всесвітнього дня туризму в Україні відбувся урок краєзнавства і туризму «Моє Тернопілля».

У цікавій і нестандартній формі викладач історії Ризинкевич Володимир Богданович ознайомив учнів з основними історичними віхами утворення Тернопільської області і її інфраструктурою, найбільшими районними центрами.

Володимир Богданович із захопленням розповідав про цікавих і неординарних людей, які тут жили і живуть, пам’ятки культури, мистецтва і архітектури, заповідні місця, красу природи чарівних куточків Тернопілля. Уся його розповідь супроводжувалася демонстрацією світлин на мультимедійному екрані.

У залі лунали пісні про рідний край, легенди, а також віршовані твори про рідну Тернопільщину. Присутні мали змогу переглянути книжкову виставку «Моє Тернопілля», яку підготувала працівник бібліотеки Човніцька Марія Іванівна.

На завершення уроку Володимир Богданович закликав по-справжньому любити рідний край, вивчати його історію і культуру, дбайливо ставитись до своєї «малої батьківщини».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору