п`ятниця , 26 квітня 2024

Фільми, які надихають

Постійна взаємодія підлітка з однолітками породжує у нього прагнення зайняти належне місце серед них. Потреба в самоствердженні настільки сильна, що задля свого визнання ровесниками підліток готовий поступитися своїми поглядами та переконаннями, здійснювати вчинки всупереч своїм моральним настановам. Щоб задовольнити потребу у самомосвердженні, підлітки прагнуть потрапити у надзвичайні ситуації, створюють екстремальні умови для самопроявів, часто здійснюючи непродумані і безглузді вчинки.

Враховуючи всі вище перелічені фактори, практичним психологом училища Кравець О.В. було запропоновано провести в ході експерименту перегляд мотиваційних фільмів з учнями, що проживають в гуртожитках.

10.10.2018 року в учнівських світлицях гуртожитків № 1 і № 2 ТВПУ-4 ім. М. Паращука учні разом з вихователями переглянули мотиваційний відеофільм «Заплати іншому».

Сюжет фільму розгортається навколо звичайного хлопчика, який придумав свою просту, але з іншого боку приголомшливу програму. Її мета полягає в тому, щоб зробити будь-яке добро трьом різним людям, а вони в свою чергу – теж саме іншим.

Після перегляду було обговорення відеофільму. Учні ділилися враженнями від побаченого, висловлювали свої думки щодо можливості втілення ідеї головного героя у своєму житті, а також висловили бажання і надалі брати участь у перегляді фільмів, які надихають.

1

2

3

4

Нагору