п`ятниця , 19 квітня 2024

Екскурсія на лакофарбове підприємство у м. Яворів

Кращі учні професійних навчальних закладів України, зокрема, із Ставропігійського вищого професійного училища м. Львова, Луцького ВПУ будівництва та архітектури. Ужгородського центру професійно-технічної освіти, Вищого професійного училища № 7 м. Калуша та Тернопільського вищого професійного училища № 4 ім. М. Паращука завітали на підприємство «Снєжка-Україна».

Під час зустрічі учнівська молодь мала змогу дізнатися про особливості інноваційних технологій у виробах групи компаній «Śnieżka». Випускники 37-ШЛМ групи Бакалець Андрій, Гладких Андрій, Заверуха Роман, Заровенний Роман, Шуль Юрій та майстер виробничого навчання Фудаль Лариса Михайлівна побували на екскурсії у цехах підприємства, де наочно ознайомилися з процесом виготовлення фарб і шпаклівок. У лабораторії з контролю виробництва побачили, як відбувається контроль за основними параметрами і характеристиками виробів. На складі готової продукції довідалися про основні процеси складання, відвантаження продукції до торговельних мереж. А ще учні та викладачі навчальних закладів оглянули сучасний фірмовий салон «Śnieżka», що функціонує на території підприємства.

Варто зазначити, що екскурсія була організована у межах стратегії розвитку чинних навчально-практичних центрів групи компаній «ŚNIEŻKA» на 2017-2018 р.р. та державно-приватного партнерства між компанією  «Снєжка- Україна» та професійними навчальними закладами України.

6

10

11

2

 

Нагору