Атестуємося креативно!

25 червня у ТВПУ №4 ім. М.Паращука учні групи 38-А СР продемонстрували отримані знання на практиці під час державної кваліфікаційної атестації. Кожен учень мав змогу не лише застосувати свої теоретичні і практичні вміння, а ще й додати творчості у власну кваліфікаційну роботу, яку оцінювали викладачі та адміністрація закладу.

Учні  групи 38-А СР впевнено довели, що вони вміють поєднувати теоретичні знання з практикою. Відтак, члени атестаційної комісії мали змогу оцінити ковані вироби учнів за відповідною шкалою. Випускники продемонстрували неабиякі практичні навички, додавши креативності у свої роботи.

«Я вважаю, що в сучасних освітніх процесах дуже важливо надати учням простір для творчості, адже кожен з них самостійно обрав макет свого виробу. Цікаво працювати тоді, коли бачиш ініціативу учнів їхні ідеї та задуми, а ще цікавіше спостерігати за їх реалізацією та результатом. Радію, що такий підхід дає свої плоди, якими сьогодні всі були справді вражені», – розповів майстер виробничого навчання  групи 38-А СР Ігор Васильович Юзвін.

Юні фахівці похизувалися своїми роботами, серед яких були власноруч виготовлені підставки для вазонів, ковані декоративні решітки, металеві букети квітів, а також різнофункціональні мангали для пікніків тощо. Важливо, що усі вироби практичні у застосуванні, тож знадобляться у побуті кожному.

Після успішного проведення державної кваліфікаційної атестації випускники очікують дипломів, вручення яких відбудеться 29 червня.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Нагору