п`ятниця , 26 квітня 2024

УКЛІН ТОБІ, НЕНЬКО!

«Уклін Тобі, ненько!»  – з такою назвою вперше у стінах Тернопільського вищого професійного училища №4 ім. М.Паращука відбулося надзвичайно тепле і по-домашньому затишне свято з нагоди Дня Матері.

Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити свою подяку і безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші мами, тому за допомогою слів ведучої,  дитячих хореографічних та музичних номерів, вправної гри на різних музичних інструментах, віршів своїм матерям, співом естрадних та народних пісень, відеопрезентації, прозвучали вітання усім матерям, які були присутні  у актовій залі.

У вітальних музичних дарунках брали участь і самі матері: Пастухевич Наталія з дочкою Катериною та  Євгенія Шевчук з дочкою Інною, які виконали пісні «Мамо» і «Мамина сорочка».

Присутні зачудовано слухали музичні твори українських та зарубіжних композиторів на різних музичних інструментах, зокрема, у виконанні Юлії Палки на бандурі – «Маленька українка», Насті Човніцької на саксофоні – «Ой, джигуне, джигуне», Софії Лугової на флейті – «Почуття» та Семена Млинка на скрипці – «Неаполітанська пісенька».

Усім присутнім сподобалися виступи дитячого вокального дуету у складі Вікторії Білик і Максима Лугового,  вокалістки Віталінки Гетьман,  хореографічні композиції у виконанні танцювальних пар Володимира Костюка і його однокласниці Ліліани, сестричок Веронічки і Лілії Ляхович, Вікторії Чорної.

Приємно здивували всіх присутніх учні групи №28–Б СВ, які в ролі джентльменів привітали усіх присутніх матерів з їх святом.

Неймовірною щирістю  про солодкі мамині вуста, сонячну світлу посмішку, віддану любов, лагідні мамині руки, очі-зорі, золоте і щире серце, запам’яталися віршовані виступи Віталія Грицишина, Сашка Михальського, Софійки Кравець, Ігоря Співака, Яночки Кравець, Яночки Єгорової і Софійки Березовської.

Ведуча свята Віта Фриз закликала всіх любити своїх матерів, не забувати їх і частіше приїжджати в гості, адже матері не вічні.

Сльози бриніли в очах матерів під час виступу Зоряни Колісник і Наталії Гаврилюк. «Пісня про матір» Бориса Олійника у їхньому виконанні зворушила залу, зачепила серця усіх глядачів. Аранжування твору та цікаву його інтерпретацію здійснив Юрій Паславський.

Зі сцени звучали пісні про кохання для дівчат у виконанні Ігоря Запотічного і Романа Дашинського.

Народні музики «Дивограй» разом із своїм керівником Мироном Хмуричем дарували матерям українські пісні та музичні твори.

Марійка Драган і Михайло Іванчак під орудою Олега Зозулі виконували пісні «За вроду дякую батькам», «Мамина любов», «Два острови».

Свято завершилося побажанням усім матерям «Многая літа» у виконанні усіх учасників святкового концерту.

Під час свята матері, гості та їхні діти, учні училища мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Криниця маминого серця», яку організували працівники бібліотеки Шевчук Євгенія і Човніцька Марія.

Учасники свята були приємно вражені не тільки пісенними дарунками, але і солодощами та вишитими рушничками на згадку про свято, які подарували профспілкові комітети працівників і учнів училища.

Тепла, дружня атмосфера, приємні  подарунки та щирі посмішки зробили цей весняний день по-справжньому яскравим та незабутнім і додали щасливих нот у життя всіх, хто взяв участь у святкуванні.

Отож, любі і найдорожчі матусі! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, любов і відданість. Нехай кожен день у родинах буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров’я, благополуччя, душевного спокою, миру й затишку всім матерям побажав автор сценарію і режисер свята, заступник директора з НВР Василь Степанович Кулявий.

DSC_1453

DSC_1462

DSC_1465

DSC_1467

DSC_1470

DSC_1472

DSC_1480

DSC_1482

DSC_1483

DSC_1486

DSC_1488

DSC_1498

DSC_1503

DSC_1505

DSC_1508

DSC_1512

DSC_1514

DSC_1516

DSC_1520

DSC_1526

DSC_1531

DSC_1533

DSC_1543

DSC_1544

DSC_1550

DSC_1556

DSC_1558

DSC_1568

DSC_1596

Нагору